[Ossm-members] flyspray - bug tracking software

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Dec 29 17:10:00 UTC 2004


Дамјан wrote:

>>на пример можеш да направеш за mandrake и fedora пошто има преведено
>>голем дел од нив а и секако тие алатки се посебна приказна за себе.
>>    
>>
>
>може, кој ќе биде owner на тие проекти?
>  
>
па еве јас за mandrake а мислам дека некој од дечките шо преведуват 
федора би се нафанале за сопственици.
Поздрав Зоки.More information about the Ossm-members mailing list