[Ossm-members] Srekna nova godina

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Fri Dec 31 08:28:30 UTC 2004


На сите ОССМ-овци, Среќна Нова 2005 Година, се најубаво во наредниот
период и да ви се исполнат сите желби!

Нино


More information about the Ossm-members mailing list