[Ossm-members] Srekna nova godina

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri Dec 31 13:43:05 UTC 2004


On Friday 31. December 2004 08:28, Nikola Vanevski wrote:
> На сите ОССМ-овци, Среќна Нова 2005 Година, се најубаво во наредниот
> период и да ви се исполнат сите желби!
>
> Нино

Ај среќна Нова Година и сите следни празници.

Да не звучам како автомат што дава честитки, би сакал во иднина малку да 
обрниме внимание и на нашите духовни вредности. 

Слободниот софтвер ќе биди секогаш тука за нас, како и ние за него...
И малку повеќе љубов!! И RPM туториали за Уфо :))))))))

Ај пис...

Александар

-- 
If I am silent, I am not blind!


More information about the Ossm-members mailing list