[Ossm-members] Re: Povtorno za Lan2internet

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 2 17:58:10 UTC 2004


Stojcev Darko напиша:

>Не е ваљда дека сум те излажал тогаш, таков матрикс со уфо у крушево праевме
>:) (После мн забавното чистење оксиден слој од бакарна isdn парица и
>електрошок)
>  
>

аууу кој филм беше тоа таму.. најхардкор у свет! пред се поради 10 
години старата опрема што ја имаа таму...

матрикс трите дела, врска немаат... :)


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list