[Ossm-members] screenshots na vashite desktopi

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Feb 2 21:07:17 UTC 2004


Луѓе, ми требаат screenshot-ови на вашите работни околини. 
Може само десктоп-от со некоја неутрална позадина и што повеќе кирилица на
иконите, или може исто да фатите и нешто од менито ако ви е на македонски.

Праќајте ми ги на мејл не на листава. :)

За тие што не правеле до сега во кде може да користите ksnapshot.
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list