[Ossm-members] SuSE 9.0 ISO download

Војчо Краљевски vokus at mail.com.mk
Sun Feb 8 00:37:00 UTC 2004


Знам дека на официјалниот сајт има FTP install и download, но на некоја
евалуациона верзија, па ако знае некој нека каже сајт со ISO CD-а на retail
верзијата.

-- 
ВојчоMore information about the Ossm-members mailing list