[Ossm-members] Re: SuSE 9.0 ISO download

Ilija Gospodinov ilijagosp at on.net.mk
Sun Feb 8 01:48:48 UTC 2004


On Sun, 8 Feb 2004 01:37:00 +0100, Војчо Краљевски <vokus at mail.com.mk>
wrote:

>Знам дека на официјалниот сајт има FTP install и download, но на некоја
>евалуациона верзија, па ако знае некој нека каже сајт со ISO CD-а на retail
>верзијата.

Такво нешто не постои. Suse воопшто не дава опција за симнување на цели
исо-а. Треба да си ја купиш цела дистрибуција, или да ги ископираш цедеата
од некој што ги има купено, или да ги симнеш од еМуле сите 5 исо-а.
-- 
Ilija Gospodinov
Starterz Hopp Inc.
In the province of the mind, there are no limits.

mailto:ilijagosp at on.net.mk More information about the Ossm-members mailing list