[Ossm-members] ProtOS

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 9 18:55:48 UTC 2004


Покрај изненадувачката вест дека го локализирале КДЕ 3.2 недела дена по 
неговото официјално објавување сеа налетав и на ова...

http://www.avangarda.co.yu/protos/

Поттик? :)

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list