[Ossm-members] ProtOS

Danko Ilik danko at on.net.mk
Mon Feb 9 22:00:51 UTC 2004


On Monday 09 February 2004 19:55, Arangel Angov wrote:
> Покрај изненадувачката вест дека го локализирале КДЕ 3.2 недела дена по
> неговото официјално објавување сеа налетав и на ова...

Чисто информативно, КДЕ 3.2 може да се локализира за цело време на неговиот 
развој, не се чека прво да искочи некоја верзија. Инаку, има 60000 стрингови 
(интерфејсите, без документација)

http://i18n.kde.org/stats/gui/index.php


-- 
d.


More information about the Ossm-members mailing list