[Ossm-members] Re: srpska stranica za prevod

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Feb 10 08:52:50 UTC 2004


Aleksandar Savić напиша:

> Јас ќе го преведам. Само некој нека ми даде точен линк каде и што 
> треба да се преведе...


Зашто не ги читаш сите мејлови? Збориме за prevod.org.
Ако нема .po датотека прашај го developer-от или па некој што знае да 
праи нека ти напраи.


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list