[Ossm-members] Re: Кирилична тастатура X+console/Slackware

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Tue Feb 10 10:18:03 UTC 2004


дамјан г. напиша:


> Не знам дали кај тебе го има овој UniCyr_8x16 (кој е прилично добар фонт
> со кирилица), можеш да пробаш и со LatArCyrHeb-16.psfu или
> Cyr_a8x16.psfu.

Го нема, но ќе пробам со другиве.

> И јас... 
> за жал сеуште има некои ситни проблеми со UTF-8, ако те интересира решение
> да почнеме нова тема.
> 

Апсолутно!


-- 
Herrera
More information about the Ossm-members mailing list