[Ossm-members] Cpu temp

Viktor Vojnovski sparks at bob.sledge.team.jm
Thu Feb 12 12:52:29 UTC 2004


Гледав на сајтот на слободен софтвер македонија (или како и да беше)
некои скринштови, гноме со некој си аплет кој прикажуваше температура
(најверојатно на процесорот). Кој аплет? 

-- 
Viktor [sparks et freemail tochka org tochka mk]

What do you despise? By this are you truly known.More information about the Ossm-members mailing list