[Ossm-members] Re: докуменација

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 13 13:08:44 UTC 2004


Danko Ilik напиша:

>Имам јас, а има и Ацо на компјутерот, зашто јас му ја инсталирав.
>Во Catalog Manager нека ѕирне во директориумот docs/
>:-)
>  
>

И како да не го утепаш сеа... Две недели чека да му одговорат од КДЕ кај 
да ја најде документацијата.. :)))-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list