[Ossm-members] Re: ProtOS

Aleksandar Savic' savica at mt.net.mk
Thu Feb 12 14:04:10 UTC 2004


Danko Ilik напиша:

>>Него му дадов задача на Ацо да проба да стапи во контакт со КДЕ стафф за
>>.po датотеките за документација, бидејќи сите линкови за преземање им се
>>скршени. Бидејќи уште не одговориле да не имаш ти случајно симнато
>>документација за КДЕ 3.1? Онака чисто да пресметаме и да знаеме колку
>>има...
>>    
>>
>
>Имам јас, а има и Ацо на компјутерот, зашто јас му ја инсталирав.
>Во Catalog Manager нека ѕирне во директориумот docs/
>:-)
>  
>

Е па вака...

Statistics - Kbabel - Catalog Manager
Statistics for docs/:
Number of packages: 468
Complete translated: 0.21% (1)
Only template available: 100.00% (468)
Only PO file available: 0.00% (0)
Number of messages: 29866
Translated: 0.00% (0)
Fuzzy: 0.00% (0)
Untranslated: 100.00% (29866)




-- 
Пораката е скенирана за вируси и опсна содржина,
веруваме дека чиста и безопасна.
Мак Медиум

This message has been scanned for viruses and
dangerous content by MailScanner, and is
believed to be clean.
Mak Medium





More information about the Ossm-members mailing list