[Ossm-members] Re: пак синхронизација

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Sat Feb 14 13:07:33 UTC 2004


Историчарите веруваат дека во сабота, 14 февруари 2004, во 03:13:27 часот
[Гринич +0100] (што е 03:13 каде што живеам јас) Arangel напиша: 

> Добро, оди си. Да не морам барем и твоите мејлови да ги примам.

Сум нервирал некого :) Супер, останувам засекогаш!


-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
hAS ANYONE SEEN MY cAPSLOCK KEY?


More information about the Ossm-members mailing list