[Ossm-members] Re: пак синхронизација

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Feb 14 02:13:27 UTC 2004


Гоце Николов напиша:

>
>Јас све што е напишано н групава скокам. Не знам како го прочитав и ова ;)
>Озбилно мислам да престанам да ја примам листава.
>  
>

Добро, оди си. Да не морам барем и твоите мејлови да ги примам.


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list