[Ossm-members] Firefox 0.8

Viktor Vojnovski sparks at bob.sledge.team.jm
Sat Feb 14 23:25:58 UTC 2004


Го искомпајлирав.. и не сум нешто посебно задоволен.
Многу повеќе ми се свиѓа браусерот од она чудовиште од софтвер mozilla.
Некако споро ми ги рендерира страниците.. што е чудно од причина што е
истиот енџин.. ама ете. Него до каде е преводот за 0.8 пошто она што го
има на сајтот за 0.7 ми го заебува профилот. 

-- 
Viktor [sparks et freemail tochka org tochka mk]

What do you despise? By this are you truly known.More information about the Ossm-members mailing list