[Ossm-members] Re: Firefox 0.8

@linux[B@3=8].net.mk "ufo\" at linux[B at 3=8].net.mk
Sun Feb 15 01:33:14 UTC 2004


Viktor Vojnovski напиша:
> Го искомпајлирав.. и не сум нешто посебно задоволен.
> Многу повеќе ми се свиѓа браусерот од она чудовиште од софтвер mozilla.
> Некако споро ми ги рендерира страниците.. што е чудно од причина што е
> истиот енџин.. ама ете. Него до каде е преводот за 0.8 пошто она што го
> има на сајтот за 0.7 ми го заебува профилот. 

Последна информација што стигна до мене е дека сега за сега преводот на 
фајрфокс 0.8 и тандрбрд 0.4 и 0.5 е баш до никаде. :)

Прежалете 30 денари за цд, симнете ги новите верзии, дајте му го цд-то 
на Новица и ќе имаме нови локализирани верзии побрзо.-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list