[Ossm-members] Re: Firefox 0.8

Viktor Vojnovski sparks at bob.sledge.team.jm
Sun Feb 15 04:02:57 UTC 2004


На Sun, 15 Feb 2004 01:50:59 +0100, Новица Наков <novica at bagra.org> напиша:

>> Прежалете 30 денари за цд, симнете ги новите верзии, дајте му го цд-то
>> на Новица и ќе имаме нови локализирани верзии побрзо.
> 
> Еј, ај доста со вакви cry for help пораки. Кога ќе бидат ќе бидат преводите. 

Преводот е готов што се мене тиче :) Си го преадаптирав тој за 0.7 и направив
македоснки firefox 0.8 билд.

-- 
Viktor [sparks et freemail tochka org tochka mk]

What do you despise? By this are you truly known.More information about the Ossm-members mailing list