[Ossm-members] Re: Firefox 0.8

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Feb 15 00:50:59 UTC 2004


> Прежалете 30 денари за цд, симнете ги новите верзии, дајте му го цд-то
> на Новица и ќе имаме нови локализирани верзии побрзо.

Еј, ај доста со вакви cry for help пораки. Кога ќе бидат ќе бидат преводите. 
-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list