[Ossm-members] Re: Firefox 0.8

Georgi Georgi
Sun Feb 15 13:24:07 UTC 2004


Viktor Vojnovski напиша:

>>> Преводот е готов што се мене тиче :) Си го преадаптирав тој за 0.7 и
>>> направив македоснки firefox 0.8 билд.
>> 
>> Како?
>
> Што како? Па ваљда на ист начин како што ти го правиш.. 

Па очигледно неможе да го направи чим прашува? 
A и јас пробував и не ми успева се ми јавува грешки? 

Kaжи што си адаптирал да ти работи?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list