[Ossm-members] локална самоуправа

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 15 19:41:15 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>http://www.mls.gov.mk/ZakonGradSk.doc
>  
>
Според ова што го прочитав изгледа дека доколку не постои закон со кој 
што се регулира користење на софтверот на државно ниво, општините се 
слободни за нивните потреби да имплементираат какви сакаат решенија. 
Фино фино...


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list