[Ossm-members] Re: локална самоуправа

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 15 18:39:24 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>btw, A1 вика (http://www.a1.com.mk/vesti/vest.asp?VestID=29073) дека 
>Антикорупциска комисија ќе се бавта со MS-Влада идната недела. 
>  
>

Фала за линковите, се надевам дека ќе најдам нешто интересно во 
документиве. :)

Го прочитав тоа на А1... работава се претвори у меѓупартиско 
препукавање, ебати политичарите.

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list