[Ossm-members] Re: kdm problem na kde 3.2

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Mon Feb 16 14:06:32 UTC 2004


>> Само што го апгрејдував kde-то од 3.1 на 3.2 на slackware 9.0.
> 
> Абе пакетите се за Slackware 9.1?

Иначе ви препорачувам да ги користите КДЕ-3.2 пакетите од 
http://linuxpackages.net/

1. го содржат juk
2. patche-ирани се за Kmail bug-от.
3. оптимизирани се за i686
4. бараат fam.. кој го има таму негде исто.

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      Secret hacker rule #11: hackers read manuals.More information about the Ossm-members mailing list