[Ossm-members] Re: Firefox 0.8

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Feb 17 23:53:21 UTC 2004


Viktor Vojnovski напиша: 

> Не во 1.6. Во тоа што била верзијата на оригиналниот contents.rdf.
> Претежно се 1.6, но има и неколку кои не се.

Хм, хм, ова е ново. Прочита негде дека треба да се чепка contents.rdf?

> Оти?

Па имам glossary, све ми работи, така ми е логично и лесно.

-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list