[Ossm-members] Re: Firefox 0.8

Viktor Vojnovski sparks at freemail.org.mk
Tue Feb 17 20:05:28 UTC 2004


На Tue, Feb 17, 2004 at 05:45:50PM +0100, Новица Наков напиша:

> Ова мислиш: http://texturizer.net/firebird/localize.html?

Тоа.

> Во 1.6 така? Ова е добра финта, претходно да се поправаат верзиите, за да не
> мора отпосле да се чепка во chrome.rdf.

Не во 1.6. Во тоа што била верзијата на оригиналниот contents.rdf. Претежно
се 1.6, но има и неколку кои не се.

> Јас не ги правам новите преводи вака. Ги заменувам старите en јарови со 

Оти?

-- 
Viktor [sparks et freemail tochka org tochka mk]

What do you despise? By this are you truly known.More information about the Ossm-members mailing list