[Ossm-members] mozilla na makedonski :)

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Feb 18 22:03:09 UTC 2004


Еве скоро преведена мозила 1.6 на македонски. Има уште околу 1000 линии.
После неколку обиди успеав да ги увезам тие jar-овите од FF и TB. Има некои 
проблеми, како што гледате се идентификува како Thunderbird, ама валјда тоа 
ќе се среди некако. :)

www.softver.org.mk/novica/mozilla-na-makedonski.png

Да, да, може да ме частите. ;-)


-- 
Новица

"It is the mark of an educated mind to be able to entertain a thought 
without accepting it." - AristotleMore information about the Ossm-members mailing list