[Ossm-members] alsa i sbawe64

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Feb 20 16:18:17 UTC 2004


Дамјан Георгиевски напиша: 

> Сепак нема врска едно со друго.

Сега еве го пак. :) Со што би можело да има врска?-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list