[Ossm-members] Re: Firefox, Thunderbird i Mozilla 1.6 na makedonski

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Mon Feb 23 16:10:06 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:
> 
> Thunderbird на македонски
>     http://www.ossm.org.mk/mozilla/thunderbird/
> 
Одлично, на време како и секогаш. Секоја чест!

Имам мал проблем со thunderbird. Додека firefox одлично се снајде со 
тековната gtk тема, thunderbird како да пропушта некои работи. Покажува 
задебелен фонт во gui, и контролите се од некоја неартикулисана тема. Не 
можам да го променам ова никако. Има некој слични проблеми, или да 
праќам скриншот-ови.
Благодарам.More information about the Ossm-members mailing list