[Ossm-members] Re: Firefox, Thunderbird i Mozilla 1.6 na makedonski

Tomislav Markovski tome at set.com.mk
Wed Feb 25 10:56:47 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:
  >
> Хмм, проба со чист профил? Евентуално англиска верзија?
> 

Дефинитивно работи англиската верзија 
(thunderbird-0.5-i686-pc-linux-gtk2-gnu.tar.bz2)
без проблеми, на веќе постоечкиот профил. Може грешам, но мислам дека 
македонската е компајлирана со гтк1, нека ме корегира авторот, но и 
самиот изглед на thunderbird е дефинитивно гтк1.
More information about the Ossm-members mailing list