[Ossm-members] Re: Firefox, Thunderbird i Mozilla 1.6 na makedonski

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Feb 25 17:25:33 UTC 2004


Новица Наков напиша:

> Грешиш, не го компајлиравме ние tb, само во готова xtf+gtk2 верзија
> брцнавме македонски jar-ови.

Изгледа дека сепак јас грешам. Сме ги брцнале во xtf+gtk верзија. Барем
такво име има tar.gz-то. Но сепак, контролите и фонтовите ми се ок. :)
-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list