[Ossm-members] Re: Spam pod KDE/GNOME

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Thu Feb 26 08:39:25 UTC 2004


Chombe wrote:
> OK, ќе стаам тандербрд, глеам има алтомацки да селектира спам.

Од мое искуство, thunderbird нема везе од џанк филтри. Многу се лоши. 
Најдобро решение е сам да си ги направиш филтрите според keywords во 
msgbody, ама и тоа не е сигурно.More information about the Ossm-members mailing list