[Ossm-members] Re: Spam pod KDE/GNOME

Chombe (@) klimenta__futurebit.com
Thu Feb 26 00:33:23 UTC 2004


> Како го решавате проблемот со спам под КДЕ/ГОМНЕ? Не ми треба спам
> филтер за мејл сервер, туку за клиент. Конкретно користам ова мејл
> програмот на Мозила, кој се закачува на таму си некаков ПОП3 сервер. А?

OK, ќе стаам тандербрд, глеам има алтомацки да селектира спам.
More information about the Ossm-members mailing list