[Ossm-members] Re: Spam pod KDE/GNOME

Chombe aaa at bbb.com
Thu Feb 26 14:21:03 UTC 2004


>>OK, ќе стаам тандербрд, глеам има алтомацки да селектира спам.
> 
> 
> Па има тоа и во Mozilla-Mail-от - вграден bayesian филтер... само треба да
> го научиш прво.

Еј, да. Мада у Хелпот пишува „text to come“ :)
More information about the Ossm-members mailing list