[Ossm-members] Re: Spam pod KDE/GNOME

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Thu Feb 26 12:13:57 UTC 2004>> Како го решавате проблемот со спам под КДЕ/ГОМНЕ? Не ми треба спам
>> филтер за мејл сервер, туку за клиент. Конкретно користам ова мејл
>> програмот на Мозила, кој се закачува на таму си некаков ПОП3 сервер. А?
> 
> OK, ќе стаам тандербрд, глеам има алтомацки да селектира спам.

Па има тоа и во Mozilla-Mail-от - вграден bayesian филтер... само треба да
го научиш прво.-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

     Кучињата си лаат...
        ...караванот си врви.More information about the Ossm-members mailing list