[Ossm-members] Re: qmail и djbdns на slackware

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Fri Feb 27 15:20:55 UTC 2004


Kliment Andreev wrote:
  > А што не пробаш директно од source.
> 

www.lifewithqmail.org
Има неколку patch-ови кои не знам зошто не доаѓаат со 1.03 пакетот од 
официјалната страна. Без тоа не проаѓа. Значи едно добро читкање на 
документацијата ќе заврши работа.
More information about the Ossm-members mailing list