[Ossm-members] Re: Novi soznanija za Mandrake

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Sat Feb 28 01:45:57 UTC 2004


>>Мандракот да ти бил од Франција, бе ?! А јас цело време мислев дека
>>само SuSE е Европска дистрибуција ...
> 
> Slackware е од Норвешка.... ау да бе, тие паметни не се придружија на
> ЕУ...

не бе, типот е од минесота/USA или сл.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   Make it idiot-proof, and someone will breed a better idiot.More information about the Ossm-members mailing list