[Ossm-members] Linux Kernel компајлирање

Војчо Краљевски vokus at mail.com.mk
Sun Feb 29 14:18:47 UTC 2004


Ај некој нека пише упатство (или нека каже кај има) за компајлирање на
Linux Kernel 2.6.2 под SuSE Linux 9.0. Со тие што јас ги наоѓав до сега два
пати не ми успеа (прво Mandrake 9.2, а после Red Hat Enterprise 3).

-- 
ВојчоMore information about the Ossm-members mailing list