[Ossm-members] Re: Linux Kernelкомпајлирање

Aleksandar Nikov anikov at panton.com.mk
Sun Feb 29 17:15:21 UTC 2004


>>|Linux Kernel 2.6.2 под SuSE Linux 9.0. Со тие што јас ги наоѓав до сега два
>>|пати не ми успеа (прво Mandrake 9.2, а после Red Hat Enterprise 3).
>>
>>Го имаш Red Hat Enterprise 3? Ако го имаш би го споделил вака со другите :-)
> 
> 
> Ебате фирмата купете си го бе.

De be odma go napadna, chovekot za privatno si prasha.
More information about the Ossm-members mailing list