[Ossm-members] Re: Linux Kernel компајлирање

Georgi Georgi
Sun Feb 29 16:23:18 UTC 2004


ВаскоМ напиша:

>|Linux Kernel 2.6.2 под SuSE Linux 9.0. Со тие што јас ги наоѓав до сега два
>|пати не ми успеа (прво Mandrake 9.2, а после Red Hat Enterprise 3).
>
> Го имаш Red Hat Enterprise 3? Ако го имаш би го споделил вака со другите :-)

Ебате фирмата купете си го бе.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list