[Ossm-members] Re: Linux Kernelкомпајлирање

ВаскоМ ������ at ��������.���.��
Sun Feb 29 21:43:08 UTC 2004


|> Го имаш Red Hat Enterprise 3? Ако го имаш би го споделил вака со другите :-)
|
|Ебате фирмата купете си го бе.

Абе буљаш кој спомна некаква фирма!? Прашав ако некој го има
ЦД-то нека го сподели, ако го немаш не праќај глупи постови.

More information about the Ossm-members mailing list