[Ossm-members] Re: Linux Kernelкомпајлирање

Georgi Georgi
Sun Feb 29 23:27:05 UTC 2004


ВаскоМ напиша:

>|Ебате фирмата купете си го бе.
>
> Абе буљаш кој спомна некаква фирма!? Прашав ако некој го има
> ЦД-то нека го сподели, ако го немаш не праќај глупи постови.

За таквите како мене има филтер, филтрирај ме ако ти сметам!

А што се изнервира ти ја спомнав ли фирмата?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list