[Ossm-members] Re: Linux Kernel компајлирање

Војчо Краљевски vokus at mail.com.mk
Sat Feb 28 22:58:37 UTC 2004


На датум: Sun, 29 Feb 2004 16:44:11 +0100, ВаскоМ напиша:

> 
> Го имаш Red Hat Enterprise 3? Ако го имаш би го споделил вака со другите :-)

Ако имаш брз интернет при рака еве ти ги линковите:

http://www.wormwang.net/mirrors/redhat/RedHat.Enterprise.Server.3.AS(i386)/md5.txt
http://www.wormwang.net/mirrors/redhat/RedHat.Enterprise.Server.3.AS(i386)/rhel-3-i386-as-disc1.iso
http://www.wormwang.net/mirrors/redhat/RedHat.Enterprise.Server.3.AS(i386)/rhel-3-i386-as-disc2.iso
http://www.wormwang.net/mirrors/redhat/RedHat.Enterprise.Server.3.AS(i386)/rhel-3-i386-as-disc3.iso
http://www.wormwang.net/mirrors/redhat/RedHat.Enterprise.Server.3.AS(i386)/rhel-3-i386-as-disc4.iso

Инаку линковите се од: http://kickme.to/XALIASX/ - за Windows апликации,
а најдолу има еден линк за Macintosh и Linux апликации.

Исто може да ти дадам и телефонски број, па да се договориме.

-- 
ВојчоMore information about the Ossm-members mailing list