[Ossm-members] Re: psi 0.9.1 на македонски

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Jan 2 14:28:17 UTC 2004


На 02 јан 2004 (петок), Новица Наков напиша:

> > Превод на psi-то верзија 0.9.1-test2.
> 
> Само што искочи 0.9.1. Фајловите со превод се исти.

Ебате преводот.(*)

Без врска е Офлајн и Онлај. 

(*) Среќна Нова Година и тебе. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list