[Ossm-members] Re: psi 0.9.1 на македонски

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jan 2 17:53:45 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> Без врска е Офлајн и Онлај.

Кажи други зборови кои ќе звучат доволно добро и нема да имаат проблем со 
машки и женски род. :)

Пр. може да биде Присутен(на), ама тоа ми се чини премногу глупо.


-- 
Новица

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your master.More information about the Ossm-members mailing list