[Ossm-members] Re: psi 0.9.1 на македонски

Igor Popovski igormk at freemail.org.mk
Fri Jan 2 22:39:38 UTC 2004


Новица Наков wrote:

> Кажи други зборови кои ќе звучат доволно добро и нема да имаат проблем со 
> машки и женски род. :)

Родот треба да биде машки; се работи за поврзан и неповрзан _начин_ на 
работа, а не дека јас, корисникот, сум поврзан или неповрзан!
More information about the Ossm-members mailing list