[Ossm-members] OOO 1.1 - Makedonski postavki

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jan 4 16:00:48 UTC 2004


Добро бе, Златко,
неможеше да се прати во OpenOffice да се стави и во Англиската верзија
Македонски како јазик да може да ги менува поставки како валута, единица
мерка и сл?
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list