[Ossm-members] psi 0.9.1 на македонскиЛу

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 10 18:31:19 UTC 2004


Луѓето од Psi прават и windows installer за Psi 0.9.1 и понатаму. Се користи 
NSIS (nsis.sf.net). Јас преведов едно 10 линии кои се специфични за psi и 
кои ќе се користат во installer-от. Ова ви го кажувам пошто се чини дека 
NSIS-ов е корисен зa win, па ако има некој расположен може да го преведе 
целиот.-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list