[Ossm-members] psi 0.9.1 на македонскиЛу

Zlate punkforever at mail.net.mk
Sat Jan 10 23:50:19 UTC 2004


On Sat, 10 Jan 2004 19:31:19 +0100
 Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> Луѓето од Psi прават и windows installer за Psi 0.9.1 и
> понатаму. Се користи 
> NSIS (nsis.sf.net). Јас преведов едно 10 линии кои се
> специфични за psi и 
> кои ќе се користат во installer-от. Ова ви го кажувам
> пошто се чини дека 
> NSIS-ов е корисен зa win, па ако има некој расположен
> може да го преведе 
> целиот.
> 
> 
> 
> -- 
> Новица
a sto e toa Psi?!!?!?!?
=========================================================
>>> Ti treba PODOBAR Internet Pristap?

Javi se vednas vo On.net na 02/3100-800 ili razgledaj na http://nov.on.net.mk/scripts/karticki.asp <<<
=========================================================More information about the Ossm-members mailing list