[Ossm-members] Kernel 2.6.1 rc3

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Mon Jan 12 10:53:30 UTC 2004


Дамјан Георгиевски wrote:

>>Дајте идеа каде може да биде грешката.. во меѓувреме ја ке си го
>>рекомпајлирам кернелот ... пак :)
> 
> 
> Имаш reiserfs во кернелот?
> 
> 
да имам.

Колку што водов по нет, и неколку други луге го имале истиот проблем, и 
велат дека е до самиот кернел

2.6.1 rc1 си работел солидно, a rc2 i rc3 го имале овој проблем.

-- 
Regards,
Darko Nikolovski
----------
National Payment Card A.D. - Skopje
Kuzman Josifovski Pitu br.1
1000 Skopje
tel. ++389 2 3293 804
mob. ++389 70 585 218
e-mail: darkon at npk.com.mk
More information about the Ossm-members mailing list